This is default featured slide 1 title

Easy to customize it, from your blogger dashboard, not needed to know the codes etc.

This is default featured slide 2 title

Easy to customize it, from your blogger dashboard, not needed to know the codes etc.

This is default featured slide 3 title

Easy to customize it, from your blogger dashboard, not needed to know the codes etc.

Responsive

Lorem ipsum eu usu assum liberavisse, ut munere praesent complectitur mea.

Easy Installation

Lorem ipsum eu usu assum liberavisse, ut munere praesent complectitur mea.

Browser Support

Lorem ipsum eu usu assum liberavisse, ut munere praesent complectitur mea.

Photo Gallery

Latest Updates

Dukungan Partai Gerindra Terhadap Kebijakan Pengambil Keputusan Kepala Daerah Oleh DPR atau DPRD

Sebarluaskan! #FaktaKebijakan - Hasil Riset Garuda Center: 19 Alasan Kenapa Sebaiknya Pemilihan Kepala Daerah Dilakukan oleh DPRD

1. Meningkatkan kemungkinan terpilihnya kepala daerah yang memiliki kompetensi dan rekam jejak yang baik (tidak sekedar memiliki popularitas akibat pencitraan semu).

2. Meningkatkan kemungkinan terpilihnya kepala daerah yang memiliki program serta rencana pembangunan yang jelas untuk daerahnya (karena setiap calon kepala daerah harus melakukan presentasi visi, misi dan program di DPRD, dan menerima pertanyaan dari anggota DPRD dalam sidang terbuka).

3. Meningkatkan kemungkinan terpilihnya kepala daerah berkompeten yang tidak memiliki modal besar (karena biaya kampanye seperti membentuk relawan, mencetak spanduk dan alat peraga lainnya menjadi tidak diperlukan).

4. Mengurangi resiko terpilihnya kepala daerah hasil manipulasi hasil pemungutan suara (seperti penggunaan daftar pemilih palsu, perubahan hasil rekapitulasi suara dan kecurangan penghitungan suara lainnya).

5. Mengurangi jumlah kasus korupsi anggaran daerah oleh kepala daerah (untuk mengembalikan biaya kampanye saat pilkada yang berasal dari modal pribadi).

6. Meningkatkan independensi kepala daerah dalam membuat keputusan strategis seperti mengeluarkan izin pertambangan, izin usaha dan lain sebagainya (karena kepala daerah tidak perlu lagi meminjam uang dari pengusaha hitam untuk membiayai kampanye Pemilukada yang mahal).

7. Meningkatkan kinerja kepala daerah terutama dalam hal perencanaan anggaran serta pelaksanaan program kerja daerah (karena kepala daerah terpilih sudah pasti mendapatkan dukungan mayoritas dari DPRD).

8. Mengurangi resiko terjadinya konflik sosial di masyarakat (akibat perbedaan pilihan antar keluarga, kampung dan golongan yang dapat timbul saat Pemilukada).

9. Menghapus kemungkinan terjadinya politik uang / money politics untuk meningkatkan elektabilitas di masyarakat (termasuk pembuatan kebijakan-kebijakan populis serta penyalahgunaan aparatur sipil negara menjelang pelaksanaan Pemilukada).

10. Menghapus terjadinya polusi visual rutin akibat Pemilukada Gubernur dan Pemilukada Bupati/Walikota (karena calon kepala daerah hanya perlu perlu menyampaikan visi dan misi di hadapan anggota DPRD).

11. Menghemat uang rakyat yang sebelumnya digunakan untuk penyelenggaraan Pemilukada sebesar Rp. 20 s/d Rp. 30 miliar untuk Pemilukada tingkat Kabupaten/Kota dan Rp. 100 miliar untuk Pemilukada tingkat Provinsi (uang ini dapat dialihkan untuk pembangunan infrastruktur).

12. Meningkatkan peran anggota DPRD dalam mewakili aspirasi rakyat (sehingga semakin banyak anggota masyarakat yang mengetahui, mengenal dan menjalin komunikasi dengan anggota DPRD mereka).

13. Meningkatkan kualitas kepengurusan partai politik di tingkat daerah (karena semakin besar insentif bagi orang-orang baik dan berintegritas untuk bergabung dalam partai politik).

14. Meningkatkan kualitas kepengurusan partai politik di tingkat pusat (karena sebelumnya banyak sumber daya kepengurusan pusat partai politik di tingkat pusat tergerus untuk mengurus Pemilukada seperti untuk kampanye ke daerah).

15. Memberikan insentif kepada orang-orang yang baik dan berintegritas untuk bergabung dengan partai politik dan mengajukan diri sebagai anggota DPRD (karena peran anggota DPRD menjadi lebih signifikan).

16. Meningkatkan partisipasi serta kualitas Pemilihan Umum Legislatif yang dilaksanakan lima tahun sekali (karena pilihan partai politik menjadi sangat menentukan bukan hanya kebijakan Pemerintah Pusat tetapi juga Pemerintah Daerah).

17. Meningkatkan kualitas kerja Mahkamah Konstitusi dalam mengkaji dan memutuskan perkara Undang-Undang yang berdampak ke seluruh rakyat Indonesia (karena saat ini para hakim MK harus memutuskan sengketa Pemilukada setiap dua hari sekali).

18. Sesuai dengan konsep demokrasi Pancasila yang digariskan para pendiri bangsa Indonesia (Sila nomor empat berbunyi "Kerakyatan yang dipimpin oleh Hikmat Kebijaksanaan dalam Permusyawaratan Perwakilan").

19. Sesuai dengan Konstitusi / Undang-Undang Dasar 1945 (Pasal 18: Gubernur-Wakil Gubernur, Bupati-Wakil Bupati dan Walikota-Wakil Walikota dipilih dengan cara demokratis).

- - - Mohon informasi ini disebarluaskan, demi Indonesia yang lebih baik! - - -

Ini Gratis Buat Auto Amazon di Blogspot





Kalau sobat punya duit silahakn beli softwarenya seperti Azon Profit Master. Jadi tidak ribet setting manual, tapi untuk sobat yang senang Gratis, silahkan praktekkan cara ini, bukan teori yang penting tapi action. Jadi sebelum mempraktekkan cara ini sobat harus sudah mempunyai akun amazon assosiate.

Berikut langkah - langkah yang harus sobat lakukan sebelum mempraktekkan cara ini. Yang penting dan utama adalah buatlah blog dengan wordpress.org dan blogspot, boleh sebanyak yang sobat mau. Tapi saran admin buat satu dulu untuk mempraktekkan cara ini. Sobat sudah tahu kan caranya untuk buat blog dengan blogspot, karena disini admin tidak akan menulis tutorialnya. Oke secara detail berikut langkah - langkah yang harus sobat lakukan.
Langkah Pertama Buat Blog Wordpess
1. Buat Blog dengan basic Wordpress tapi dengan hosting sendiri bukan Wordpress.com.
2. Untuk awal coba pakai hosting gratis dan domain gratis dulu.
3. Hosting Gratis admin merekomendasikan di IdHostinger.
4. Untuk domain admin rekomedasikan domain dot.tk.
5. Hosting dan domain tersebut karena gampang settingnya.
Langkah Kedua Setting Blog Wordpress
1. Setelah Blog Wordpress sobat sudah jadi silahkan install plugin yang di perlukan.
2. Jangan terlalu banyak plug in, install yang penting penting aja.
3. Penting install plug in autoblog, silahkan cari sendiri.
4. Tapi untuk contoh saya gunakan Plug in Feed Wordpress, silahkan di install.
5. Download Plug in Feed Wordpress di http://wordpress.org/extend/plugins/feedwordpress.
6. Silahkan di setting Feed Wordpressnya, lihat di menu sindycation.
7. Fungsi Feed ini nanti yang akan memposting produk dari amazon secara otomatis.
8. Install plug in Email On Publish, dan setting, done.
9. Download Plug in Email On Publish di http://wordpress.org/extend/plugins/email-on-publish.
Langkah Ke Tiga Buat di Blogspot
1. Buat akun di Blogger dan buat Blog baru.
2. Setelah selesai Blognya, kita setting email untuk menerima posting dari Blog Wordpress.
3. Memang akan duplikat content, tapi silahkan di optimasi sendiri nanti artikel di Blogspotnya.
4. Lihat ke menu "Setting".
5. Klik "Email & Mobile" kemudian lihat di "Posting Option".
6. Lihat di "Email Posting Adress" silahkan isi kata rahasiannya.
7. Klik Publish, done.

Setelah sudah selesai dan oke setting blognya, sekarang silahkan masuk ke Blog Wordpress sobat dan  masuk ke menu "Setting" dan klik "Email On Publish". Setelah terbuka akan keliatan banyak banget isiannya, dan dari pada pusing lihat ke tempat yang penting aja. Fokus ke tiga kolom ini aja, "Email Address", "Category" dan "Email Type".

Email Address isi dengan email blogger yang sudah sobat buat tadi, baca di langkah ke tiga. Categoriy, silahkan isi kategori Blog yang sobat buat karena hanya pada category yang di kirimi artikel dari Blog Wordpress, di kolom Email Type, pilih yang "New and Update Post".

Langkah terakhir cobalah sobat publish salah satu posting Blog Wordpress sobat dan kemudian silahkan cek di Blogspot. Apakah sudah terposting belum, kalau sudah oke tinggal promosikan Blog sobat. Penting untuk di Ingat, rejeki sudah ada yang mengatur, jadi ini sekedar tips dan trik buat amazon blogspot otomatis dan gratis untuk sobat.

Kalender Amazon Bukan main ini terbaik


Bulan Januari :

Fitness :
- Weights
- Exercise : Equipment and DVD's
- Fitness Video Games
- Active Wear

Learning : 
- Rosetta Stone
- Sewing- Book : for crafts and hobbies
- Foreign Language Software
- Art and Crafts

Organization :
- Closet Storage
- Garage Organization
- Office Organization
- Kitchen Organization

Healthy Eating :
- Diet books
- Nutrition Books
- Juicers
- Juicers books
- Weight loss

Super Bowl :
- Kitchenware
- Party Supplies
- Recipe books
- Slow cookers
- Televisions

CES (Consumer electronics Show) yaitu  sebuah acarayang diselenggarakan di bulan januari di Las Vegas, AS.Biasanya ini merupakan kesempatan para produsen eletronicsuntuk mengeluarkan produk/seri terbaru dari barang elektroniknya.Dan memberikan diskon besar-besaran untuk produk lamanya (cuci gudang).Mereka juga melakukan diskon/promosi besar-besaran di amazon.com

==================================================

Februari : bulan penuh cinta wkwkwk....

Hadiah untuk cowo2 :
- gadget
- phones/ipod
- ebook readers
- sporting goods
- golf- men's grooming
- digital camera
- clothing

Hadiah untuk cewe :
- Clothing dan asesoris
- Fragnances
- Perhiasan
- Jam
- Gadgets
- beauty
- chocolates
- bunga :D

Super bowl :
- TV
- Small kitchen appliance
- party supplies
- folding chairs dan tables
- hats
- jerseys
- souvenirs

Mardi Gras :
- Party supplies
- Boas
- Masks
- Beads

========================================================
Maret :

St. Patrick's Day :
- St. Patrick's day sales across the board

Mardi Gras : Sama seperti di atas

March Madness :
- cloting
- party supplies
- semua basketball products
- jerseys
- team souvenirs

Swimsuit Season, suit suit suit yg seksi2 :D
- swimsuits
- warm wether cloting dan asesorisnya
- weight loss
- diet krn kalo gendut ga pede dong pake swimsuits nya
- fitness

Spring cleaning :
- vacuums
- cleaning appliance and supplies
- kitchen organization
- garage
- closet

Corporate income taxes 15 maret :
- books
- tax preparation software

============================================

April :

Easter :
- Toys
- egg dying
- candy
- party supplies
- baskets


April Fool's day :
- joke gifts
- fun toys/gifts

Outdoors :
- Sunglasses
- biking
- hiking
- camping
- motorscycle
- tennis

golf season :
- accessories
- clothing
- golf clubs

fashion :
- spring fashion
- summer fashion

========================================

Mei :

Cinco De Mayo :
- Party supplies
- Food and drink

Hari ibu Tanggal 13 Mei :Semua barang yg cocok diberikan untuk ibu2


Memorial Day, 28 mei :
- coolers
- backpacking
- furniture- golf
- bicycling
- outdoors
- BBQ product
- camping / hiking

BBQ season :
- Grills 
- Gas Grills
- Patio
- camping furniture
- accessories

======================================

Bulan Juni :

Father's day
- tablet
- sporting
- golf- gadget /ebook reader
- clothing
- jam
- asesoris

First day dari summer :
- AC
- cooling units
- summer trends
- swimsuits season
- BBQ season
- diet
- fitness

wimbledon :peralatan tenis

=================================

Juli :

Hari kemerdekaan di US, tgl 4 juli

Cuaca Panas, jd penjualan yg banyak :
- AC
- Cooling units
- swamp coolers
- pools
- water toys
- water recreation


Tanggal 8 juli hari Video games

================================

Bulan Agustus :

Back to school :
- Laptop
- furniture
- mattresses
- school supplies
- tablet
- text books
- backpacks
- computers
- clothing
- printers
- software
- teacher's supplies

Hot weather :
- AC
- Fan
s- cooling units
- evaporative coolers
- dll

==========================================

Bulan September :

Labor Day :
- Fall Fashion 
- BBQ-
Camping
- outdoors

Back to School

Fall :
- Warmer clothing
- fall fashion

=============================================

Oktober :

Halloween, 31 Okt :
- costumes
- make up
- wigs
- adult customes
- decoration
- children's customes
- party supplies

Cold weather :
- heaters
- shoes- Boots >>> ugg boots paling rame biasanya
- space heaters
- fall fashion
- warm clothing

Cooking :
- popcorn poppers
- crock pots
- kitchen
- recipes
- blenders

Winters Sport :
- skiing
- hockey
- ice skating
- boots
- snow shoes
- underwear
- cross country skiing
- snowboarding
- telemarking

=====================================

Bulan November :

Thanks Giving, 22 nov :
- cooking
- kitchen
- recipes
- slow cooker
- turkey fryers

Black Friday Week, 19 - 23 nov :
- Electronics
- TV
- Gadgets
- tablet
- phones
- mp3 / ipods

Cyber monday, tgl 26 nov :hampir sama dgn black friday

============================================

Bulan Desember :

liburan / holidays
- christmas deals/gifts
- hanukkah gists
- decorations
- lights

Christmas :
- toys
- clothing
- kitchen
- electronics
- gadgets
- laptops
- winter sporting
- dll apa aja bisa laku dibulan desember 

Sumber Grup amazon di facebook :) semoga bermanfaat

Recommended for you theme Wordpress - The7 Responsive Multi-Purpose

The7 – everything you need to build an awesome website!
The7 is perfectly scalable, performance and SEO optimized, responsive, retina ready multipurpose WordPress theme. It will fit every site – big or small. From huge corporate portals to studio or personal sites – The7 will become a great foundation for your next project!
Compatible with WordPress 3.9.2!
WordPress 4.0 ready!
Responsive. Fluid. Retina-Ready.
Your site will always look sharp and utilize 100% of screen estate on every device. There are no jerky “responsiveness points”. Plus The7 features adaptive navigation menu on smaller screen sizes.
Customize Everything!
No theme around offers such a vide range of customization options. The7 allows you to customize almost every aspect of its appearance via handy theme options panel.
Create any layout with Visual Layout Builder!
The7 comes with Visual Layout Builder. Create almost any layout you can imagine in only couple of clicks!
Watch the screencast.
(New!) 2 styles: iOS7 and Minimalist
Now you can switch from iOS7 to Minimalist style to get even cleaner and more universal look.
12 Ready-Made Skins.
We’ve included 12 ready-made skins in different color schemes for different purposes. They can be a great starting point for your unique custom design.
Exclusive Slideshows.
The7 features two slideshows developed exclusively for it: Porthole and 3D. Layer Slider, Metro (based on Swiper) and Revolution slider were heavily customized to fit theme perfectly.
Multiple Header Options. Fancy Headers.
Make your pages, posts and projects stand out with individual headers. Choose one of 5 exclusive slideshows or a fancy header (3 layouts available).
New! UNIQUE page template: Microsite. May be used for landing pages, one-page-sites, blank pages,.. even sterling sites-in-site! Features:
Select custom menu.
Enable / disable top bar, header, floating menu, bottom bar.
Use custom logos, logo links and favicon.
Enable / disable beautiful page loading.
Choose wide or boxed layout.
Custom CSS field.
All regular options like header, slideshow, sidebars etc. settings are also available.
New! We supercharged WP Custom Menus (now it’s Mega Menu)!
Features:
Icons (custom images or icon-font).
Subtitles.
Multiple menu rows / columns.
Theme Options > Header options:
Enable / disable frames & backgrounds in main menu.
Enable / disable arrow level indicators for main menu and drop down menus.
Icon size settings.
SEO-optimized.
Themes valid HTML5 code meets best SEO practices. Theme is 100% compatible with industry-leading SEO plugins like “All on One SEO Pack” and “SEO by Yoast”.
Coolest and most trendy design features:
Fancy headers, fullscreen slideshows, Revolution Slider, boxed and wide layouts, striped content backgrounds, parallax stripes, floating menu, and more… much more!
Plenty of Blog, Portfolio & Galleries Layouts.
You can choose:
masonry, grid or list view;
justified grid layout for portfolio, albums and galleries;
(new!) “infinite scroll / lazy loading” option;
1, 2, 3 or 4 columns;
plus enable or disable sidebar.
Supports WordPress post formats
The7 supports and has individual styling for these post formats:
Standard
Aside
Image
Video
Quote
Link
Gallery
Chat
Status 
Slideshows in projects / posts previews
Plethora of Shortcodes and Widgets.
Build any layout you can imagine with wide range of shortcodes: Accordion, Toggles, Tabs, Banners, Teasers, Call to action, Benefits, Blog, Buttons, Clients, Contact form, Map, Photos, Pricing tables (via plugin), Progress bars, Portfolio, Slideshow, Social icons, Stripes, Testimonials, Team, etc.
WooCommerce Support Out of the Box.
That’s right – no need to mess with WooCommerce styling to fit your site perfectly. The7 will apply all required styles based on your design automatically!
Translation and Multilingual ready.
The7 is 100% translation ready and fully compatible with WPML.
Tested for compatibility with most popular plugins:
Contact form 7, WPML, All in One Calendar, Events manager Pro, Gravity Forms, WooCommerce, SEO by Yoast, All in One Seo Pack, W3 Total Cache, WP Super Cache, JetPack, Luv Comments, Disqus, Geo Post, Ultimate Maintenance Mode, Jooseok Oh, NextGEN Gallery, etc.
Premium-class support for free!
Faced a problem? No worries – we have knowledge-base, interactive troubleshooter and our premium-class customer support service is always ready to help you.
Innumerable usage possibilities!

Extended Features List

  • Fully responsive and optimized for mobile devices + convenient mobile menu (iOS 5, 6 & 7 and Android 4.2 & 4.3).
  • Retina displays ready (and extensively tested on RMBP).
  • Powerful theme customization tools: customize everything via simple and intuitive interface in your admin panel.
  • 2 styles: iOS 7 and Minimalist
  • 12 amazing skins for different purposes included.
  • Visual Layout Builder based on modified Visual Composer.
  • 5 awesome sliders: Layer Slider, Slider Revolution, Porthole, Metro, 3D.
  • New! UNIQUE page template: Microsite. May be used for landing pages, one-page-sites, blank pages,.. even sterling sites-in-site! Features:
    Select custom menu.
    Enable / disable top bar, header, floating menu, bottom bar.
    Use custom logos, logo links and favicon.
    Enable / disable beautiful page loading.
    Choose wide or boxed layout.
    Custom CSS field.
    All regular options like header, slideshow, sidebars etc. settings are also available.
  • New! We supercharged WP Custom Menus (now it’s Mega Menu)!
    Features:
    Icons (custom images or icon-font).
    Subtitles.
    Multiple menu rows / columns.
    Theme Options > Header options:
    Enable / disable frames & backgrounds in main menu.
    Enable / disable arrow level indicators for main menu and drop down menus.
    Icon size settings.
  • Striped backgrounds; Parallax and Video Stripes.
  • Create pages for different types of content in 3 clicks: create page, select template and hit “publish”. Boom, your page is already there! No additional setup required.
  • Custom post types to store different types of your content: slideshows; photo albums; portfolio; team; testimonials; partners, clients, etc.
  • Plenty of Blog, Portfolio & Galleries layouts. You can choose:
    masonry, grid or list view;
    (new!) justified grid layout for portfolio, albums and galleries;
    1, 2, 3 or 4 columns;
    plus enable or disable sidebar.
  • 12+1 page templates:
    Default Template (for general pages);
    Blog – list;
    Blog – masonry;
    Albums (photos & videos; 2-level gallery) – masonry & grid;
    New! Albums – justified grid;
    Gallery (photos & videos; 1-level gallery) – masonry & grid;
    New! Gallery – justified grid;
    Portfolio – list;
    Portfolio – masonry & grid;
    New! Portfolio – justified grid;
    Team;
    Testimonials; 
  • Multiple header options for pages, posts and projects. Choose from 5 Slideshows or 3 Fancy Headers layouts.
  • Password protected posts in Blog, Photo Albums, Portfolio, Media.
  • Unlimited widget areas.
  • Tested for compatibility with most popular plugins: Contact form 7, WPML, All in One Calendar, Events manager Pro, WooCommerce, SEO by Yoast, All in One Seo Pack, W3 Total Cache, WP Super Cache, JetPack, Luv Comments, Disqus, Geo Post, Ultimate Maintenance Mode, Jooseok Oh, NextGEN Gallery, etc.
  • Plethora of custom shortcodes with wide range of settings.
  • Custom widgets.
  • Lots of social icons.
  • Like buttons in blog, portfolio and media.
  • Option to disable responsiveness.
  • Integrated Google Fonts.
  • ... and more, much more!
Attention! Photos on the preview are not included and can be purchased from www.shutterstock.com.
 
View More Posts

Carousel

Post With Title